Internet

Film: Donw to Earth

Inspiratie en hoop op een toekomstige wereld.

DOWN to EARTH is een spiegel voor de mensheid, een aangrijpende en tijdige reflectie op onze ‘beschaafde’ wereld. De film nodigt ons uit om de wereld te zien door de ogen van de Earth Keepers. Het neemt ons mee op een innerlijke reis, die ons opnieuw verbindt met de bron en het wederzijdse pad dat we bewandelen. Na eeuwenlang onder de radar van onze moderne samenleving te hebben geleefd, zien de Earth Keepers dat het nu tijd is om een stap voorwaarts te zetten en hun inzichten te delen met degenen die bereid zijn te luisteren. DOWN to EARTH is zowel een wake up call als een heropleving van de hoop voor onze toekomstige wereld.

De film is beschikbaar in 7 talen. De film is  gratis te bekijken,je kan de makers van de film steunen met de pay as you like optie.

 

Video-on-demandplatform: waterbear.com

Nog niet zo lang geleden kwam een groep gepassioneerde mensen bij elkaar om storytelling te gebruiken als middel om het verschil te maken. Dat team creëerde WaterBear, het eerste interactieve streamingplatform gewijd aan de toekomst van onze planeet. Waar je ook gepassioneerd over bent in de wereld van klimaatactie, biodiversiteit, duurzaamheid, gemeenschap. WaterBear biedt toegang tot bekroonde en inspirerende inhoud die leden in staat stelt dieper te duiken, meer te leren en actie te ondernemen.

WaterBear-leden bepalen welke inhoud ze willen bekijken, wanneer ze dat willen, zonder advertenties en met één simpele aanmelding – helemaal gratis.

 

Podcast: Vos en Lommer

Vos en Lommer is een podcast-serie over dieren en groen in de stad, door Bart Geeraedts en Geert Timmermans. Geert is stadsecoloog bij de gemeente Amsterdam. Hij weet er dus alles van. En Bart wil er dus alles van weten.

 

 

 

© 2024 Nieuwsbrief Natuur 2000 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.